Naša PRIČA

O nama

Društvo se kao osnovnom djelatnošću bavi rasijecanjem, obradom, pakiranjem i skladištenjem mesa, a ulaznu sirovinu  – razne vrste mesa (juneće, svinjsko, teleće, janjeće) nabavlja na tržištu Hrvatske i EU. 

Iz malog skladišta na Savici Šanci u Zagrebu, RIGETA d.o.o. je izrasla u respektabilnu tvrtku za rasijecanje, obradu, pakiranje i skladištenje mesa, s vlastitim kompletno novoopremljenim pogonom. 

Također, društvo raspolaže i sa suvremenom opremom za osiguranje adekvatnog rashladnog režima u svim prostorijama gdje se manipulira mesom kao i modernim voznim parkom opremljenim s rashladnim uređajima, koji nam omogućuje svakodnevno dopremanje svježeg mesa i mesnih proizvoda diljem Hrvatske.

Temeljna odrednica našeg poslovanja je proizvodnja kvalitetnog i zdravstveno ispravnog proizvoda te udovoljavanje zahtjevima naših kupaca. Implementirani HACCP sustav te certificirani IFS Food standard na višem nivou potvrđuju našu svakodnevnu težnju vrhunskoj kvaliteti.   

Osim same proizvodnje mesa, društvo, kao jedan od osnivača najveće i najstarije udruge tovljača junadi u Republici Hrvatskoj, ”Baby Beef”, ima i razvijenu domaću kooperativnu mrežu unutar koje svake godine uzgojimo preko 1.000 komada junadi, hranjene samo najkvalitetnijom stočnom hranom s naših polja.

Korištenjem električne energije proizvedene iz vlastitih obnovljivih izvora smještenih na preko 550 m2 površine našeg pogona te sustavnom politikom recikliranja, brinemo za svijet koji nas okružuje tako što smanjujemo negativan utjecaj na isti, ukazujući time na važnost očuvanja okoliša i planete na kojoj živimo.

Projekt izgradnje i opremanja sunčane elektrane djelomično je sufinanciran sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. 

Prihvatite izazov!

Posao u rigeti